fbpx
Сьогодні
15:28 06 Лип 2019

Укрзалізниця до кінця року модернізує понад 50 пасажирських вагонів

З початку 2019 року Укрзалізниця капітально модернізувала 18 пасажирських вагонів, які нині вже працюють на маршрутах у складі фірмових поїздів першого класу. До кінця року УЗ планує відновити понад 50 вагонів.

Про це інформує прес-служба відомства.

За словами голови правління АТ "Укрзалізниця" Євгена Кравцова, серед оновлених – 4 плацкартні вагони, 3 – СВ, решта – купейні.

"Після такого ремонту ми отримуємо фактично новий вагон. Минулого року в такий спосіб оновили 118 вагонів, вони добре себе зарекомендували в експлуатації, – наголосив керівник компанії. – Вартість модернізації одного вагона – 12-13 млн грн. Це вдвічі дешевше за придбання нового й дозволяє продовжити експлуатацію рухомого складу на 14 років".

Євген Кравцов також зауважив, що у такий спосіб компанія реалізує і програму імпортозаміщення, оскільки майже всі комплектуючі –вітчизняних виробників.

Після модернізації вагон стає фактично новим: змінюється інтер'єр салону, на нові замінюються вікна, полички, обладнання. У купе встановлюють по чотири розетки – для кожного пасажира окремо. Також встановлюються системи кондиціювання повітря та вакуумних туалетних комплексів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: