fbpx
Сьогодні
10:13 06 Лип 2019

ПриватБанк запустив миттєвий випуск віртуальних банківських карт

Фото Reuters

Віртуальна карта ПриватБанку є повноцінною банківською міжнародною картою

ПриватБанк запустив послугу миттєвого оформлення віртуальної банківської карти в Приват24, повідомляє прес-служба фінустанови.

«Щоб отримати банківську карту, не потрібно йти у відділення. На відміну від інтернет-карти, віртуальна карта є повноцінною банківською міжнародною картою, нею можна розраховуватися в магазинах, а також знімати готівку, купувати квитки і отримувати все банківські послуги», — сказано в повідомленні.

Оформити віртуальну карту можна в beta-версії Приват24 через меню «Гаманець → Додати карту». В меню карти можна отримати реквізити та ПІН-код — вони прийдуть клієнту на фінансовий номер телефону. Для розрахунків в магазинах і закладах карту потрібно додати в віртуальний гаманець Apple Pay або Google Pay.

ПриватБанк випускає у віртуальному вигляді як дебетові карти для виплат, так і карти Універсальна з можливістю встановлення кредитного ліміту. Віртуальну карту можна оформити і в іноземній валюті. Тарифи на віртуальні картки ідентичні тарифам на звичайні пластикові карти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: