fbpx
Сьогодні
17:18 05 Лип 2019

Зеленський сказав, яким хоче бачити Донбас

Зеленський Володимир під Слов'янськом / Фото: Рубрика

Президент України Володимир Зеленський сьогодні перебуває з візитом у Донецькій області з нагоди 5-тої річниці звільнення Словянська і Краматорська, а також представлення нового голови Донецької ОДА.

"Ми будемо робити все, щоб можно було сказати, що Донбас – це не просто Україна. Донбас – це заможна і процвітаюча Україна", – наголосив Зеленський на покладенні квітів на меморіалі під Слов'янськом. Про це повідомляє кореспондент "Рубрики".

Президент подякував військовим, добровольцям, правоохоронцям, волонтерам, місцевим жителям, які пережили страшні часи без води, світла, зв'язку в окупації. Відзначив воїнів, які героїчно відстояли Краматорський аеропорт, були 47 днів в оточенні і 17 днів без води.

Меморіал Словянськ Зеленський

Фото: Рубрика

"Я знаю, що завдяки волонтерам та активістам на цьому місці тут було закладено меморіальний камень на честь загиблих героїв України. А згодом завдяки звичайним людям з різних міст України був побудований меморіал. І я, чесно кажучи, в шоці, що держава в цьому ніяк вам не допомогала. І ніхто з високопосадовців сюди не приїзджав. Такого відношення не повинно бути. Я нічого вам не обіцяю. Але я впевнений, що такого не буде", – також наголосив Зеленський.

Зеленський Володимир під Слов'янськом / Фото: Рубрика

Зеленський Володимир під Слов'янськом / Фото: Рубрика

Володимир Зеленський / Фото: Рубрика

Володимир Зеленський / Фото: Рубрика

Президент України Володимир Зеленський представив нового голову Донецької ОДА Павла Кириленка, підкресливши, що за цим дуже важливим і складним регіоном стежить весь світ і вся Україна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: