fbpx
Сьогодні
16:43 05 Лип 2019

Зеленський поспівчував новому голові Донецької ОДА

Фото Reuters

Президент України Володимир Зеленський представив нового голову Донецької ОДА Павла Кириленка, підкресливши, що за цим дуже важливим і складним регіоном стежить весь світ і вся Україна.

Про це президент заявив в п'ятницю у Краматорську, передає Інтерфакс-Україна.

«Не позаздриш в цілому керівництву Донецької області, це сьогодні дійсно дуже складна територія України. Ви знаєте, що за Донбасом пильно стежить весь світ. На всіх своїх зустрічах за кордоном я порушую це питання як пріоритетне. І головне, що стежить за Донбасом вся Україна, тому Донбас — це Україна», — заявив Зеленський.

На початку свого виступу Зеленський заявив, що «в останні роки було багато розмов, що нібито на Донбасі забороняють говорити російською мовою, утискають російську мову».

«Навіть хтось говорить, що потрібно їхати на танках, захищати їх. Щоб не було ніяких маніпуляцій — я продовжу російською мовою », — сказав президент, продовживши свій виступ російською мовою.

Раніше ЗМІ повідомили, що у нового очільника Служби безпеки України Івана Баканова намітився конфлікт із оточенням голови Офісу президента Андрія Богдана.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: