fbpx
Сьогодні
11:15 04 Лип 2019

У партії "Опозиційної платформи - За життя" відсутнє бажання рухатися в Європу, - екс-регіонал Хомутиннік

Фото: https://www.pravda.com.ua

Співзасновник партії "Відродження" Віталій Хомутиннік розповів про те, що у "Опозиційної платформи – За життя" є підтримка з Росії, а його члени не мають досвіду "створення чогось".

Про це екс-регіонал заявив у інтерв'ю "Української правди".

"Я вважаю себе людиною проєвропейською. Я дотримуюся європейських цінностей, стандартів. Я за те, щоб Україна була частиною Європейського Союзу в майбутньому і т.д. Я думаю, що "Життя" це чуже", – пояснює Хомутиннік своє негативне ставлення до партії.

Він також підкреслив, що Росія накладала на опозицію санкції вибірково: "Новинському нормально. Він, до речі, в таких же санкції від Росії, як і я. Чи не замислювалися, чому ахметівська частина Оппоблока вся в санкціях, а друга частина Оппоблока не в санкціях, хоча вони всі були в одній фракції? Це занадто білими нитками все шито. Зрозуміло, що там хтось сидів (і ви, напевно, розумієте, хто) і ці списки просто вставляв, викреслював або додавав".

Він також виступив на захист "Опозиційного блоку" та з критикою "Життя".

"Команда, яка зараз йде від Опозиційного Блоку, це люди або з промисловості, або з бізнесу, або якийсь досвід адміністративно-господарської діяльності, або мери. Тобто, це люди, що створюють щось. А хто у "Життя" створює? Рабинович щось створював? Або Медведчук щось створював, або Льовочкін? У мене навіть думки не було, що ми туди могли рухатися. Краще б тоді "Відродження" пішло саме по собі", – підсумував співзасновник того ж "Відродження".

Нагадаємо, що ще раніше "Довіряй справам" повідомила про те, що співпрацює з партією "Відродження".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: