fbpx
Сьогодні
09:22 04 Лип 2019

Справа Гандзюк: суд зобов’язав СБУ надати Мангеру результати негласних слідчих дій

Шевченківський районний суд Києва зобов'язав СБУ надати інформацію про результати НСРД – негласних слідчих (розшукових) дій Владиславу Мангеру, фігуранту справи про вбивство херсонської активістки, в.о. керуючої справами виконкому Херсонської міськради Катерини Гандзюк.

Про це повідомляє Укрінформ.

"Шевченківський районний суд Києва вчора задовольнив нашу скаргу і зобов'язав слідчих надати Мангеру інформацію про результати НСРД – це негласні слідчі (розшукові) дії щодо нього. Мова йде про прослуховування, зовнішнє спостереження – такі речі. Тобто, протягом 3 днів з дня набрання ухвали суду чинності (рішення набирає чинності через 5 днів), слідчі СБУ мають надати таку інформацію, – зазначив адвокат Мангера Дмитро Ільченко.

За його словами, ознайомлення з цими матеріалами дасть захисту можливість чітко зрозуміти, на чому все-таки ґрунтується підозра. Тому що, на думку сторони захисту, матеріали справи, які надавали, доказів не містять, і якщо у "негласних розшукових діях нічого немає, то це буде означати, що немає ніяких доказів, і тоді у нас буде підстава подавати клопотання про закриття справи у частині, що стосується Мангера".

Нагадаємо, що до цього суд заборонив Мангеру виїжджати з області без дозволу.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: