fbpx
Сьогодні
18:36 04 Лип 2019

"Слугу народу" звинуватили у використанні дітей в агітації, поліція перевіряє правдивість заяви

Фото: Правда.if.ua

Поліція Івано-Франківська почала перевірку з приводу ймовірної участі неповнолітніх дітей в агітації за помічника нардепа Олександра Шевченка Андрія Сторожука, який балотується від партії Слуга народу.

Як повідомили у поліції, перевірку ініційовано після публікації у Facebook, автор якої вказав на те, що представники партії залучають дітей до активної передвиборчої агітації.

«За цим фактом в поліції розпочато перевірку, в ході якої буде встановлено законність використання неповнолітніх для популяризації політичної партії», — йдеться в заяві поліції.

Фото: Правда.if.ua

За даними видання Правда, йдеться про так званий Зе-парад 2 липня. Цього дня близько сотні дітей в зелених футболках з логотипом Зе! Команди заполонили центральну вулицю, де розташовано офіс Сторожука.

Водночас кандидат у народні депутати Андрій Сторожук спростовує звинувачення у використанні дітей для поширення газет, листівок та іншої агітаційної продукції.

«Якщо ви побачите дітей, які ходять у брендованому одязі, то одразу скажу, що ці футболки і кепки зеленого кольору були і є у вільному доступі політичного штабу. Крім того, ці сувеніри безкоштовно роздавали під час промо-акцій та офіційного відкриття Зе! Офісу. Будь-хто міг узяти футболки і використовувати їх так, як хоче», — зазначив він.

Повнолітні волонтери

Останнім часом дуже часто обговорюють волонтерів, які долучилися до роботи Зе!Команди у Івано-Франківську. Представники мого політичного штабу для поширення газет, листівок та іншої агітаційної продукції запрошують лише повнолітніх. І ось моя позиція 👇👇👇#зедепутат #зеСторожук #зеІваноФранківськ #округ83

Posted by Слуга Народу – Андрій Сторожук – 83 округ on Thursday, July 4, 2019

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: