fbpx
Сьогодні
19:31 04 Лип 2019

Разумков розповів про ключовий вид озброєння для рішення конфлікту на Донбасі

Фото Reuters

Голова партії "Слуга народу" Дмитро Разумков заявив, що у врегулюванні конфлікту на Донбасі зацікавлені не всі політичні сили, і розповів про ключовий вид озброєння для рішення конфлікту на Донбасі.

Про це він сказав під час круглого столу на тему "Нова політика в Донбасі. Відродження. Розвиток. Стабільність", передає "Інтерфакс-Україна".

Разумков зазначив, що важливим аспектом в питанні повернення Донбасу є інформаційна політика.

"Ключовим видом озброєння в цій війні є інформація, яка вражає чи не сильніше, ніж кулі, снаряди або міни… Вся інформація, яку отримують жителі Донецької області, найчастіше виходить з російських телеканалів. Нам потрібно повернути цих людей ментально, а потім зайнятися економічним розвитком територій", – сказав він.

Також він вважає, що врегулюванні конфлікту на Донбасі – важкий і не швидкий процес.

"Шапкозакидництвом, на відміну від багатьох інших, ми не будемо займатися. Говорити, що проблема може бути вирішена завтра, – це неправда. Потрібно бути відвертим і перед собою, і перед українським суспільством, це важкий процес. Найстрашніше, що не всі в цьому процесі хочуть реального врегулювання", – заявив він.

Раніше Богдан виступив за впровадження російської, як регіональної мови на Сході.

Після цього глава партії "Слуга народу" Дмитро Разумков заявив, що коментар глави Офісу Президента Андрія Богдана щодо надання регіонального статусу російській мові на Донбасі – це виключно його особиста позиція.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: