fbpx
Сьогодні
15:09 03 Лип 2019

Перша леді України зустрілася з посадовцями у справах дітей та жінок Канади

У рамках візиту Президента України до Канади перша леді Олена Зеленська зустрілася з Міністром у справах дітей та жінок уряду провінції Онтаріо Джил Данлоп. У зустрічі також взяли участь уповноважений Президента з прав дитини Микола Кулеба та парламентський секретар Міністра охорони здоров'я провінції Онтаріо Робін Мартін.

Про це повідомляється на сайті Президента України.

Основною темою зустрічі було ознайомлення з програмою реалізації стратегії підтримки дитячого здоров'я у канадській провінції та можливості для співпраці.

"Діти – наше майбутнє. Ми зацікавлені у створенні всіх можливостей для їхнього здорового розвитку в Україні. Йдеться і про шкільне харчування, і про підтримку культури здорового способу життя та фізичного виховання, і про розвиток дитячої медицини", – підкреслила дружина Президента України.

"Досвід Канади може бути успішно застосований в Україні. Дослідження, які проводилися в різних країнах, показують, що кожен долар, вкладений у здоров'я та розвиток дитини до 3 років, заощаджує в майбутньому 15 доларів на її лікування та реабілітацію й підвищує шанси дитини мати здорове та щасливе життя", – про це наголосив уповноваженний Президента України з прав дитини Микола Кулеба.

Дружина Президента України відвідала також госпіталь SickKids у Торонто. Ця дитяча лікарня є найбільшою в Канаді і має Центр досліджень, який вважається найбільшою педіатричною дослідницькою установою у світі.

"На думку першої леді, досвід SickKids може бути цікавий для розвитку дитячих лікувальних закладів у нашій країні", – підкреслюють у прес-службі Президента.

Нагадаємо, що Зеленський і його дружина перебувають із робочим візитом у Канаді.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: