fbpx
Сьогодні
10:24 03 Лип 2019

ІКЕА в Україні: вже запрацював сайт та відомо, де відкриється магазин

Шведська мережа із нідерландським корінням IKEA запустила український сайт та розпочала набір персоналу у свій перший магазин міського формату.

Як передає Промисловий портал, компанія уже відкрила перших 100 вакансій у свій перший магазин міського формату в Києві.

Компанія вже шукає у Києві співробітників відділів продажів і роботи з клієнтами, логістики та дизайну інтер'єру.

"IKEA рада почати спілкування зі своїми українськими клієнтами ще до відкриття першого магазину в Києві. Керуючись своєю візією – міняти на краще повсякденне життя багатьох людей в Україні – компанія прагне познайомити українських споживачів зі своїми цінностями, бізнес-ідеєю, концепцією й історією, а також розповісти більше про свій шлях в Україну", – йдеться в повідомленні.

Як повідомляє НВ, IKEA підписала договір на відкриття магазину площею близько 6 тисяч квадратних метрів у ТРЦ Blockbuster Mall Вагіфа Алієва.

"У приміщенні, де відкриється IKEA, проводяться зміни з урахуванням вимог мережі", – повідомив директор девелоперської компанії, який захотів залишитись неназваним.

Відкриття магазину міського формату IKEA в Києві заплановано на кінець поточного року. Перший магазин компанії запропонує українським покупцям широкий асортимент з понад 6000 доступних товарів.

Компанія IKEA була заснована у 1943 році. Зараз мережа представлена ​​майже 500 магазинами в 55 країнах.

Раніше IKEA відтермінувала вихід на український ринок.

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: