fbpx
Сьогодні
21:50 03 Лип 2019

Богдан заявив, що мітинги реєстрації Шарія та Клюєва відволікають увагу від розслідувань дій Порошенка

Фото Reuters

Голова Офісу президента Андрій Богдан порадив звертатися до екс-президента Петра Порошенка щодо реєстрації кандидатами в депутати голови АП часів Януковича Андрія Клюєва та блогера Анатолія Шарія.

Про це Богдан заявив журналістам у Торонто, передає "Інтерфакс-Україна".

За його словами, рішення про реєстрацію Клюєва та Шарія ухвалила "Центральна виборча комісія, яка створена і контролюється з Верховної Ради Парубієм та Порошенком".

Глава ОПУ також заявив, що Порошенка та Клюєва об'єднують "роки спільної роботи в уряді".

Богдан додав, що зараз відбувається "активізація аудиту діяльності Порошенка і його оточення щодо розкрадання бюджетних коштів, привласнення державного майна, ухвалення незаконних рішень і розпоряджень. І метою проведення відповідних мітингів є відволікання уваги від цих розслідувань", — сказав він.

Також очільник ОПУ звернувся до керівництва Міністерства внутрішніх справ та Служби безпеки із закликом надати ЦВК усю необхідну інформацію про Клюєва та Шарія.

Як повідомляла "Рубрика" раніше, ЦВК внесла у список кандидатів на парламентські вибори Андрія Клюєва та Анатолія Шарія.

Секретарка Центральної виборчої комісії Наталія Бернацька висловила обурення позицією окремих суддів під час розгляду виборчих справ та назвала її зрадою цінностей, які українці захищали на Майдані.

При цьому після повернення до України, колишнього голову Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрія Клюєва планують затримати.

2 липня у Києві на Майдані Незалежності пройшла акція "Терпіти більше не можна". Зеленського просять прокоментувати ситуацію з Шарієм і Клюєвим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: