fbpx
Сьогодні
13:19 03 Лип 2019

Балуха збираються перевести у приміщення камерного типу з більш жорстоким режимом

Фото krymr.com

Українського політв'язня Володимира Балуха, який відбуває покарання в колонії у Тверській області Російської Федерації, можуть перевести у приміщення камерного типу з більш жорстоким режимом утримання.

Про це повідомляє Громадське.

За словами його адвоката Дінзе, політв'язень продовжує голодування до відвідування його консулом України. При цьому Балух страждає від сильної слабкості, зневоднення, головного болю та запаморочення.

"Мого підзахисного щодня відвідує начальник медичної частини, а також відвідав психолог, але Володимир Балух відмовився спілкуватися з психологом і вимагає дозволити його відвідування психологом, якому він довіряє", — розповіла адвокатка.

Після побачення з Дінзе стало відомо, що адміністрація колонії має намір перевести Балуха в приміщення камерного типу (ПКТ), рішення про це ухвалюватиметься комісією в колонії. Засудженим, які потрапили до ПКТ, не дозволяється брати із собою особисті речі, крім продуктів харчування, рушника, мила, зубного порошку чи пасти, зубної щітки, тютюнових виробів і сірників, упродовж шести місяців вони можуть отримувати лише одну посилку або передачу і одну бандероль.

Нагадаємо, що 27 червня Балух заявив про початок нового голодування, яке триває і зараз.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: