fbpx
Сьогодні
10:10 01 Лип 2019

21-річний політв'язень Гриб написав звернення до українців

Батько українського політв'язня Павла Гриба опублікував звернення до української влади та інтелігенції, яке його син написав у російському СІЗО.

Відповідне звернення було опубліковане у Фейсбуці.

"Я, Павло Гриб, український патріот, засуджений за сприяння терористичній діяльності на шість років позбавлення волі, разом з усіма політичними полоненими, від імені усіх українських військових, політв'язнів путінського режиму, звертаюсь до української влади, Президента України, депутатів Верховної Ради, уряду України – вирішить нарешті нашу долю! З часу першого і поки єдиного обміну в'язнями з країною-агресором, коли було визволено з полону 3-е чоловік пройшло вже немало часу. Кількість політв'язнів, нажаль, тільки збільшується", – йдеться у звернені.

Юнак, якому сьогодні виповнилося 21 рік, зазначає, що політв'язні продовжують боротьбу, але вони потребують підтримки з України.

"Я закликаю і звертаюсь до громадськості, діячів культури, вояків, націоналістів, волонтерів і капеланів, земляцтв кожного краю, всіх небайдужих до нашої долі українців – не залишайтесь осторонь і не забувайте в'язнів! Скажіть своє слово про нас – дома, на роботі, в соціальних мережах, в ЗМІ. Треба донести правду про переслідування патріотів України спецслужбами Московії!" – написав він.

Також він зробив акцент на тому, що "яке б розчарування в Україні не було, яка б влада на хвилі цього розчарування не прийшла, її обов'язок – звільнити полонених і політв'язнів, не допустити нових".

"Ми чекаємо офіційної реакції і головне дій влади. Час пішов. Пообіцяли – працюй", – підсумував Павло Гриб.

Нагадаємо, що напередодні Рубрика взяла інтерв'ю у батька наймолодшого політв'язня Кремля.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: