fbpx
Сьогодні
21:36 29 Чер 2019

Верховний суд відмовився знімати Бойка з виборів

29 червня Верховний Суд відхилив вимогу скасувати реєстрацію на виборах у Верховну Раду співзасновника "Опозиційної платформи – За життя" Юрія Бойка.

Про це повідомляють на офіційному сайті політсили.

У партії стверджують, що скаргу подали представники позафракційного нардепа Євгена Мураєва, народного депутата від Опозиційного блоку Олександра Вілкула та попереднього президента Петра Порошенка.

"Будучи під санкціями, група Мураєва-Вілкула не здатна принести ані миру, ані полегшення життя українців, тому намагається за всяку ціну ще на п'ять років законсервувати політику війни і тарифного геноциду. Псевдоопозиціонери ведуть брудну кампанію проти "Опозиційної платформи – За життя" та її кандидатів, розвішуючи провокаційні борди в Одесі, трощачи нашу рекламу в Маріуполі, спалюючи машини наших кандидатів у Донецькій області, погрожуючи і залякуючи наших прихильників", – ідеться в повідомленні.

Представники "Опозиційної платформи – За життя" додали, що їхні політичні опоненти зазнали нищівної поразки в судах, а наступна чекає їх на виборах 21 липня.

"Опозиційна платформа – За життя" висловлює подяку всім чесним суддям, які не піддалися на погрози і відмовилися від щедрих обіцянок, усім міжнародним спостерігачам, які моніторили судові процеси, журналістам, які висвітлювали, і, найголовніше, мільйонам наших співгромадян, які підтримували нашу політичну силу", – ідеться в заяві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: