fbpx
Сьогодні
12:32 29 Чер 2019

Сюмар заявила, що виборчу кампанію "ЄС" збираються заблокувати за допомогою обшуків

У "Відкритому офісі" партії "Європейська солідарність" плануються обшуки, які мають на меті паралізувати роботу виборчого штабу партії. Окрім того, в Україні розпочалась масштабна брудна кампанія, спрямована на дискредитацію Збройних Сил.

Про це повідомила на брифінгу народний депутат України, член команди "Європейської солідарності" Вікторія Сюмар, передає Еспресо.TV.

"З різних і достовірних джерел нам стало відомо про обшуки, які плануються в офісі ЄС. Це прозорий офіс, тут легко очевидно проводити обшуки. Але ключове питання, яке в нас виникає – це підстави і причини. Ми вбачаємо в цьому суто політичні мотиви – як спробу паралізувати роботу офісу та штабу "Європейської солідарності". Але ми не дозволимо цього зробити", – наголосила Сюмар.

"Маски-шоу збираються влаштовувати заради шоу, яке має на меті прикрити неспроможність виконати обіцянки, дані в ході президентських виборів", – додала вона.

Сюмар також звернула увагу на те, вдруге за останні півроку голослівні звинувачення на адресу армії, волонтерів та оборонного комплексу зробили ключовим елементом передвиборчих технологій.

"Це вже було. І ми це вже чули. У мене питання тільки одне: "Де результати розслідування"? Часу пройшло вже багато. Міліарди витрачаються на антикорупційні органи", – додала депутат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: