fbpx
Сьогодні
12:09 29 Чер 2019

Путін та Меркель на саміті G20 домовилися продовжити роботу в нормандському форматі

Президент Росії Володимир Путін під час брифінгу по завершенню саміту G20 в Осаці заявив про домовленість з канцлером Німеччини Ангелою Меркель щодо продовження роботи в нормандському форматі.

За словами Путіна, питання продовження співпраці щодо вирішення ситуації в Україні в нормандському форматі піднімалося під час сьогоднішньої зустрічі з німецьким канцлером Ангелою Меркель. Про це пишуть росЗМІ.

"Так ми говорили про це. Домовилися, що будемо цей формат використовувати і надалі", – заявив він.

Російський президент зазначив, що необхідно "використовувати всі інструменти" для врегулювання ситуації на сході України. Він зазначив, що готовий до проведення консультацій з іншими учасниками нормандського формату.

"Необхідно погодити терміни, в якому порядку будемо проводити консультації – вдвох, втрьох, а потім зберемося вчотирьох. Про це повинні домовитися наші помічники та зовнішньополітичні відомства", – додав Путін.

Раніше повідомлялося, що президент РФ Володимир Путін заявив, що тема українських моряків піднімалася президентом США Дональдом Трампом в ході спілкування на "G-20" як одна з пріоритетних.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: