fbpx
Сьогодні
22:11 28 Чер 2019

СБУ прокоментувала поїздку Медведчука в ОРДЛО

У Службі безпеки України прокоментували переговори голови політичної ради партії Опозиційна платформа — За життя Віктора Медведчука з контрольованими Росією бойовиками на Донбасі.

Як повідомляє УНІАН, коментар з цього приводу дала журналістам речниця СБУ Олена Гітлянська в Міжнародному аеропорті Київ ім. Сікорського (Жуляни) після прибуття з Мінська чотирьох українців з полону бойовиків.

За словами Гітлянської, ці переговори є предметом для перевірки, але кримінального провадження у зв'язку з цим не відкривалося.

Так, її запитали, чи буде Служба безпеки аналізувати дії Медведчука, який проводить переговори з ватажками бойовиків.

«Справа в тому, що дійсно, проти і Пушиліна (ватажка незаконного утворення "ДНР" Дениса Пушиліна — ред.), і іншого (ватажка незаконного утворення "ЛНР" Леоніда Пасічника — ред.) у нас є кримінальні провадження, але сьогодні говорити зарано про це, тому що зустріч відбувалася не на підконтрольній Україні території, ніхто кордонів не порушував», — сказала Гітлянська.

«Я думаю, що це предмети аналізів, і на сьогодні, на цю хвилину, я можу сказати, що у Службі безпеки немає кримінального провадження про це», — додала вона.

Нагадаємо, що Медведчук учора перебував із візитом у лідерів "ДНР" та "ЛНР".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: