fbpx
Сьогодні
09:45 27 Чер 2019

Яніна Соколова: Хочу, щоб незалежних, самостійних, щасливих і здорових жінок в Україні було більше

Відома українська журналістка і телеведуча Яніна Соколова розповіла про свою діяльність як медіа-амбасадорки проекту "HeForShe".

"Я часто зустрічаюся з жінками, які не знають, як їм змінити своє життя на краще. Деякі хочуть змінити професію. Деякі допустили помилку, одружившись з некоханим чоловіком, який узурпував владу, не даючи їм можливості розвиватися. Є молоді жінки, які мають невпевненість у собі, навіяну батьками. Їм потрібно, щоб хтось показував приклад, як можна змінитися", – говорить Яніна в інтерв'ю для Рубрика у спецпроекті "Небайдужа".

"У центрі проекту – чоловік, який має надихнути інших чоловіків робити максимум для розвитку жінки і надихнути самих жінок розвиватися. Я одразу зрозуміла, що це моє, бо хочу, щоб незалежних, самостійних, щасливих і здорових жінок в Україні було якомога більше", – зазначила Соколова.

На її погляд, українки є соціально-активними, але радянський шлейф дає не завжди правильні орієнтири для жінок.

"Маю на увазі, установки про те, що шлюб – це кінець самореалізації і треба стояти на кухні. Цю проблему треба вирішувати. Жінки повинні пам'ятати про себе. Вони настільки сильні й потужні, що здатні змінити все", – відзначила вона.

Читайте інтерв'ю повністю: Яніна Соколова: "Моя життєва стратегія — бути корисною"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: