fbpx
Сьогодні
Фото, відео 19:50 27 Чер 2019

Під офіс Зеленського принесли труну і закидали яйцями опудало Медведчука

Під офісом президента Володимира Зеленського провели дві акції, спочатку біля ОПУ зібралися націоналістичні сили з вимогою відповісти "Хто такий Медведчук?", а потім до будівлі принесли труну учасники акції "Похорони Конституції".

Стрім з місця події вів речник "Нацкорпусу" Роман Чернишов у Facebook, світлинами акції щодо Конституції також ділились в соцмережі.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2538473036185638&id=100000688997650

Націоналісти, зокрема представники "Національно корпусу", Свободи", "Правого сектору" вимагають керівництво країни дати оцінку діям кума Володимира Путіна Віктора Медведчуку і відповісти на питання, хто він такий і чому має право зустрічатися з бойовиками і представниками країни-агресора та спілкуватися від свого імені на державні теми та представляти держінтереси.

Чернишов в коментарі УП розповів, що за більш ніж місяць президентства Зеленський так і не дав чіткої відповіді, хто такий Медведчук і як він до нього ставиться.

Націоналісти закликають президента доручити СБУ розібратися у ситуації.

https://www.facebook.com/100000688997650/videos/2538342942865314/

Він пояснив, що акції щодо Медведчука продовжаться, також активістів турбує бездіяльність спецслужб, які ніяк не реагують на вояжі Медведчука в РФ та зустрічі з главарями ОРДЛО.

Активісти принесли під ОПУ плакати з написами "Хто такий Медведчук?", біля входу до адміністрації встановили палатку з опудалом Медведчука та ціллю. Учасники акції закидали яйцями опудало кума Путіна.

Крім того, о 17.00 під офісом Зеленського була анонсована акція "Похорони Конституції". Активісти напередодні дня Конституції вимагали звільнити главу Офісу президента Андрія Богдана, та речницю президента Юлію Мендель.

Весела(насправді ніт) похоронна процесія

Posted by Andrzej Davydov on Thursday, June 27, 2019

Вони стверджують, що Богдан вбиває Конституцію, а Мендель розголосила рішення КС до його офіційного оприлюднення, чим підтвердила, на думку активістів, втручання офісу Зеленського в роботу КС.

Раніше націоналісти заявили, що йдуть до Зеленського, щоб особисто запитати про Медведчука.

При цьому Зеленський заявив, що жодного разу не спілкувався з Медведчуком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: