fbpx
Сьогодні
14:01 27 Чер 2019

Більшість українців бажають бачити Бойка у прем'єрському кріслі, - опитування

Серед можливих кандидатів найчастіше українці бачать прем'єр-міністром України Юрія Бойка, Юлію Тимошенко та Володимира Гройсмана.

Про це свідчать результати опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг" 12-20 червня.

"Найчастіше майбутнім прем'єр-міністром респонденти бачать Юрія Бойка (13%), Юлію Тимошенко (11%) та Володимира Гройсмана (10%). При цьому, В.Гройсмана частіше хочуть бачити прем'єром на Галичині і в Центрі, Ю.Бойка – на Сході і Донбасі, Ю.Тимошенко – на Заході, Півночі, у Центрі та в столиці", — ідеться у результатах опитування.

Крім того, 7% опитаних бачать майбутнім прем'єром Ігоря Смешка, 6% — Дмитра Разумкова, 5% — Святослава Вакарчука, по 4% — Петра Порошенка, Анатолія Гриценка та Михайла Саакашвілі, 3% — Олега Ляшка, по 2% – Андрія Садового і Олександра Вілкула. 7% опитаних не розглядають жодного з цих кандидатів, 14% – не змогли визначитися з "прем'єрськими" симпатіями.

Разом із тим, серед рівня довіри найбільше симпатій в українців викликає Зеленський, Вакарчук та Гриценко. "В.Зеленському довіряють 63% респондентів, не довіряють – 25%. С.Вакарчуку довіряють 24%, не довіряють – 57%, А.Гриценку довіряють 22%, не довіряють – 62%", – йдеться на сайті.

Раніше "Голос" увійшов у трійку партій, яким найбільше симпатизують українці перед виборами.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: