fbpx
Сьогодні
11:56 26 Чер 2019

"Європейська Солідарність" заявила про політичний тиск і переслідування її членів

"Європейська Солідарність" заявила, що обшуки у Юрія Бірюкова вони розцінюють цинічним політичним тиском і неприховуваним переслідуванням з політичних мотивів.

Про це повідомляє прес-центр партії.

"За останній місяць реваншисти за мовчазної згоди нової влади стрімкими темпами намагаються відвоювати втрачені позиції. Через суди масово скасовуються попередні рішення команди Петра Порошенка. А слідчі органи у найкритичніший політичний момент, у розпал передвиборчої кампанії, через надумані підстави атакують саме тих, хто найбільше зробив для армії, хто допоміг зупинити орду Путіна у 2014 році", – йдеться в повідомленні.

У партії підкреслюють, що Юрій Бірюков – однин із перших волонтерів, який з перших днів російської агресії допомагав Збройним силам України. "Він ніколи не був матеріально-відповідальним посадовцем, але його дії зупинили корупційні схеми і суттєво покращили забезпечення армії, що стала на захист країни", – говорять у "ЄС".

"Європейська Солідарність" розцінює обшуки у Юрія Бірюкова як частину реваншу, як спробу розправи над тими, хто в перших рядах допомагав Збройним силам України протистояти путінській агресії", – підкреслили в партії.

Нагадаємо, що "Голос" Святослава Вакарчука в свіжому соцопитуванні випередила "Європейську Солідарність".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: