fbpx
Сьогодні
10:06 26 Чер 2019

Сестри Савченко будуть брати участь у виборах на Донеччині по мажоритарці

Віра та Надія Савченки, фото "Главком"

Надія та Віра Савченко будуть балотуватися по мажоритарному округу на Донеччині.

Про це повідомляє інформаційне агенство "Остров".

Народний депутат Надія Савченко буде балотуватися до Верховної Ради від округу №51, центром якого є прифронтове селище Зайцеве Донецької області.

Зазначено, що вона висувається від політпартії "Суспільно-політична платформа Надії Савченко", має вищу освіту, проживає в Києві.

Центром округу №51 є смт Зайцеве Бахмутського району. Орієнтовна кількість виборців у цьому окрузі 2698. Крім неї, по цьому округу зареєстровані ще 20 кандидатів.

Її сестра – Віра Савченко – зареєстрована як кандидат в народні депутати по округу №45 з центром в смт Очеретине Ясинуватського району. Орієнтовна кількість виборців в цьому окрузі 41 543. Зазначено, що вона висувається від політпартії "Суспільно-політична платформа Надії Савченко". Повідомляється, що вона має вищу освіту, є помічником – консультантом народного депутата України, проживає в Києві. Крім неї по цьому округу зареєстровано ще 8 кандидатів.

Нагадаємо, що Конституційний суд за скаргою Надії Савченко визнав неконституційним положення Кримінального процесуального кодексу, за яким її арештували.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: