fbpx
Сьогодні
12:48 26 Чер 2019

"Опозиційна платформа - За життя" виступає за переговори з Росією та керівництвом ОРДЛО, - Бойко

Засновник партії "Опозиційна платформа – За життя" Юрій Бойко заявляє, що у його політичної сили є план урегулювання ситуації на сході України, який відповідає Мінським угодам і який підтримують у РФ.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"У нашої політичної сили є реалістичний план врегулювання ситуації в Донбасі та виходу країни з кризи. Наш план-концепція повністю відповідає Мінським угодам, знаходить розуміння й підтримку і в Луганську, і в Донецьку, і в Москві. Конкретних рішень не прийняли лише представники української влади. Ми прекрасно розуміємо, що без прямих переговорів з представниками РФ та керівництвом невизнаних республік відновлення миру неможливе. І ми готові почати переговорний процес, без огляду на свої рейтинги", – сказав Бойко.

Він зазначив, що нова влада не зробила жодних конкретних дій для вирішення першочергових проблем, головною з яких залишається питання припинення бойових дій на південному сході країни і встановлення миру.

"Люди, які опинилися і на контрольованій, і на неконтрольованої території доведені до відчаю… Ми йдемо на вибори, щоб вимоги українців про мир були почуті, щоб перегорнути цю страшну сторінку горя та втрат і розпочати відновлювати Донбас, відновлювати Україну", – сказав Бойко.

Нагадаємо, що лідер "Опозиційного блоку" Євген Мураєв викликав голову "Опозиційної платформи – За життя" Юрія Бойка на публічні дебати.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: