fbpx
Сьогодні
18:25 26 Чер 2019

Новий глава Київської ОДА був одногрупником Разумкова і працював в уряді Азарова

Михайло Бно-Айріян, якого президент Володимир Зеленський хоче призначити головою Київської облдержадміністрації, працював в уряді Миколи Азарова та був одногрупником голови партії «Слуга народу» Дмитра Разумкова.

Про це повідомляють «Схеми».

26 червня уряд на закритому засіданні погодив 8 кандидатур на посади очільників облдержадміністрацій, внесених Зеленським. Бно-Айріяна президент хоче призначити очільником Київщини.

Разом із Разумковим Бно-Айріян навчався в одній групі в Київському інституті міжнародних відносин.

Як зазначають журналісти, кар'єра Бно-Айріяна тісно пов'язана з екс-міністром закордонних справ часів Януковича Костянтином Грищенком.

«У час, коли Грищенко був послом України в РФ (2009-2010 рр), Михайло Бно-Айріян працював у посольстві України в Росії: спершу третім, а згодом і другим секретарем. А після перемоги Віктора Януковича на президентських виборах 2010 року Грищенко отримав посаду міністра закордонних справ в уряді Миколи Азарова. Тоді Бно-Айріян також повернувся до Києва – і аж до 2014 року працював на різних посадах в МЗС і в апараті віце-прем'єра Костянтина Грищенка», — йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: