fbpx
Сьогодні
21:32 26 Чер 2019

Активісти ЧЕСНО знайшли 40 "клонів" від фейкових "Слуг народів" і "ЗеКоманд" на мажоритарних округах

Фото Укрінформ

На мажоритарних округах по всій Україні є близька 40 «клонів» — кандидатів у депутати, яка видають себе за представників президентської сили «Слуга народу» або команди самого президента Володимира Зеленського.

Про це в ефірі програми «Нині вже» на Громадському заявила координаторка громадського руху ЧЕСНО Віта Думанська.

«Спостерігаємо велику кількість клонів, які пов'язані зі «Слугою народу». На Київщині таких 21 людина, тобто, коли є прізвище, коли людина подається від ТОВ «Слуга народу», благодійний фонд «Слуга народу», «Зекоманда», «Зекандидат», приватні підприємства створюють з такими назвами, таких людей багато», — зазначила вона.

Думанська розповіла, що в Кривому Розі від подібних організацій у депутати йдуть 5 людей, а по всій Україні — близько 40.

Вона додала, що загалом на цих виборах зросла конкуренція на одномандатних округах, і часто конкурувати будуть ті, хто давно «працює» на окрузі, і ті, хто робить ставку на бренд своєї політсили.

«Дійсно для виборців і представники «Голосу», і «Слуги народу» є ноунеймами, це не ті люди, які працювали на окрузі. Частина з них звичайно є медійними персонами, але є й такі, про яких ніхто не знає. І тут уже будуть змагатися — чи той мажоритарник, чи інша людина, яка працювала на окрузі, отримає підтримку, чи якщо є велика підтримка у «Слуги народу», чи отримає підтримку «Зебренд», — резюмувала координаторка ЧЕСНО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: