fbpx
Сьогодні
10:40 25 Чер 2019

ЦВК не допустила до виборів Литвина та Шарія

Фотоколаж 24 канал

Центральна виборча комісія на своєму засіданні 24 червня відмовила в реєстрації кандидатом у народні депутати України відеоблогеру Анатолію Шарію, включеному до виборчого списку політичної партії "Партія Шарія" під №1 у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року. Також було відмовлено екс-спікеру парламенту Володимиру Литвину.

Відповідне рішення було розміщене на сайті ЦВК.

"Відмовлено в реєстрації 26 кандидатів у народні депутати України, висунутих у порядку самовисування", – також інформує комісія. Серед цих кандидатів є і колишній голова Верховної Ради Володимир Литвин, який балотувався у ОВО 65 у Житомирській області.

Заради справедливості варто зазначити, що "Партія Шарія", не враховуючи свого очільника, змогла зареєструвати 26 кандидатів.

Всього станом на 24 червня ЦВК зареєструвала 2 335 кандидатів у народні депутати України, включених до виборчих списків 18 політичних партій, у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на позачергових виборах народних депутатів України.

Раніше ЦВК зареєструвала сепаратистку Шилову.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: