fbpx
Сьогодні
16:11 24 Чер 2019

Садовий знову заговорив про переговори з "Голосом"

Партії "Самопоміч" та "Голос" відновлять консультації щодо відмови від протистояння в деяких округах після того, як завершиться реєстрація кандидатів і стануть відомі рейтинги.

Про це повідомляє лідер "Самопомочі" Андрій Садовий в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

За його словами, наразі жодні домовленості між політичними силами з цього питання не досягнуті.

"Є представник з нашого боку. Є представник з боку" Голосу". Вони почали цю розмову. Взяли певну паузу, щоб зрозуміти, хто конкретно буде зареєстрований. Думаю, потім можна зробити зріз через рейтинги, подивитися, у кого більше шансів і тоді вже вийти на якесь розуміння", – розповів Садовий.

Як приклад він навів три округи у Львові – №115, №116, №118. "Є середовище адекватних людей. І вони зараз між собою повинні конкурувати, коли є люди, які не гідні бути в політиці, але вони мають шанс там залишитися і далі", – сказав Садовий.

Згідно з інформацією на сайті Центральної виборчої комісії, по округу №115 від "Самопомочі" йде заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, від "Голосу" – голова громадської організації "Кращий Сихів" Наталія Піпа. В окрузі №116 "Самопоміч" висунула свого нинішнього нардепа Ірину Подоляк, "Голос" – начальника одного з управлінь Львівської міської ради Марту Романяк.

Кандидат від "Самопомочі" по округу №118 поки не зареєстрований. По цьому округу висунув свою кандидатуру нинішній народний депутат Богдан Дубневич. Від "Голосу" там балотується заступник директора приватного підприємства, яке надає послуги з демонтажу обладнання, конструкцій на підприємствах і приймає металобрухт, Галина Васильченко.

Раніше Садовий запропонував очільнику партії "Голос" Святославові Вакарчуку узгодити спільних кандидатів на округах.

Проте у партії Святослава Вакарчука "Голос" спростували тезу Андрія Садового про те, що їх партії домовилися діяти разом на цих парламентських виборах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: