fbpx
Сьогодні
19:17 21 Чер 2019

Відновлення Донбасу: Вакарчук закликає не покладатися на олігархів, а наповнювати бюджет

Фото Reuters

Лідер партії Голос Святослав Вакарчук заявив, що неприпустимо надавати олігархам особливі умови у відбудові Донбасу.

Про це він заявив у Facebook.

«Я повністю поділяю бажання президента Володимира Зеленського відновити інфраструктуру Донбасу. Нам треба повернути людям гідне життя. Будувати дороги, школи, лікарні. Але чи можна дозволяти олігархам приватизувати цілий регіон? До війни Донбас був повністю під контролем олігархів, які не допускали туди інших інвесторів, і в результаті ми втратили частину Донбасу», — сказав він.

За словами Вакарчука, «не треба дозволяти олігархам виторговувати для себе особливі умови», а «треба змусити їх жити за тими ж правилами, що й усі інші».

«Наповнивши бюджет, держава зможе самостійно вкладатися в розвиток інфраструктури Донбасу та у відновлення деокупованих територій, коли прийде час. Ми зробимо все від нас залежне, щоб так і сталося», — додав він.

Раніше Зеленський розповів, про що домовився з Пінчуком, Коломойським і Ахметовим щодо відновлення Донбасу.

"Вони беруть на себе відповідальність на вирішення конкретних питань. Наприклад, пан Пінчук вже зараз забезпечить квартирами родини всіх 24-х військовополонених моряків і далі буде опікуватися проблемами і соціальною допомогою всіх військовослужбовців. Це наша з ним домовленість", – заявив глава держави.

У свою чергу Коломойський каже, що не бачився із Зеленським і нічого про це не знав.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: