fbpx
Сьогодні
08:50 20 Чер 2019

Вибори в Раду: місце для голосування змінили майже 10 тис. виборців

Фото Reuters

Правом тимчасової зміни місця голосування на позачергових виборах народних депутатів України станом на 18 червня скористалися 9 тис. 632 виборця

Про це повідомляє прес-служба Держреєстру виборців.

Зазначається, що найбільше громадян, які змінили місце голосування, з Донецької (3 тис.174 особи) та Луганської (1 тис. 727 виборців) областей.

Наголошується, що найчастіше місце голосування змінювали на:

Київ – 2 тис.100 виборців
Київську область – 1 тис. 15 осіб
Донеччину – 852 виборців
Харківську область – 786 осіб.
Зазначається, що про зміну місця голосування на закордонні виборчі дільниці місце голосування наразі заявили 243 українця.

У Держреєстрі наголосили, що якщо у зв'язку з навчанням, роботою, виїздом за кордон чи іншими подіями виборець немає можливості проголосувати на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня за зареєстрованим місцем проживання, він може тимчасово (на період їх проведення) змінити місце голосування.

Зазначається, що до відділу Держреєстру виборці мають подати заяву про тимчасову зміну місця голосування із зазначенням дільниці, за якою він бажає проголосувати, а також документ, що посвідчує особу.

Наголошується, що відповідну заяву необхідно подати не пізніше ніж за п'ять днів до дня голосування на позачергових парламентських виборах, тобто до 15 липня року включно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: