fbpx
Сьогодні
21:08 20 Чер 2019

У Зеленського пропонують допомогу працівникам, які звільнились з ZIK через зміну власника

Фото Громадське

Представники Адміністрації президента в середу 19 червня зустрілися з колишніми працівниками телеканалу ZIK, які звільнилися з каналу після його купівлі соратником Віктора Медведчука – Тарасом Козаком.

Зустріч підтвердили відповідальна за департамент інформаційної політики АП Ірина Побєдоносцева та заступник голови АП Кирило Тимошенко, передає "Детектор медіа".

Згідно з повідомленням, вели переговори близько 15 осіб, які пішли з телеканалу, зокрема "його керівництво майже в повному складі, усі "топи" – і журналістські, менеджерські та редакторські".

"Ми обговорювали ситуацію, що склалася; скільки людей у них пішло; які в них далі плани; чим може допомогти їм адміністрація. Ми розповіли, що ми працюємо на законодавчому рівні для того, щоб такі ситуації не відбувалися", – розповів Тимошенко.

Крім того, як зазначає видання, Побєдоносцева пояснила зустріч тим, що сторони вирішували, "яким чином потенціал від журналістів може бути використаний надалі в розбудові медіа".

Раніше стало відомо, що 90% співробітників телеканалу ZIK планують звільнятися, після його купівлі соратником Віктора Медведчука – Тарасом Козаком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: