fbpx
Сьогодні
08:36 19 Чер 2019

Звіт щодо ситуації в ООС: є загиблий і поранені

Минулої доби бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню, з них 4 рази – із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 та 82 мм. 3 українських військових отримали поранення, ще 2 – бойові травми. Від початку поточної доби окупанти тричі обстріляли позиції ОС, 1 український військовослужбовець загинув, ще 1 – отримав поранення.

Про це повідомляє прес-центр ООС у Фейсбуці.

"Противник також обстрілював наших захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", – підкреслили у штабі.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики 5 разів обстріляли позиції ОС: у районі Авдіївки, околиці Красногорівки, Верхньоторецьке, поблизу Пісок, Водяне.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" українські позиції були обстріляні 6 разів: у районі Луганського, Новолуганське, поблизу Травневого, Троїцьке.

"Від початку поточної доби ворог три рази обстріляв позиції Об'єднаних сил.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" ворог здійснив три обстріли позицій українських захисників: поблизу Новотроїцького – з гранатометів різних систем; у районі Лебединського – з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; Мар'їнку – зі стрілецької зброї", – йдеться у звіті.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: