fbpx
Сьогодні
11:00 19 Чер 2019

В Іспанії затримали судно з українським екіпажем

Торговельне судно ELG затримали податківці в Іспанії. На борту був український екіпаж і 10 тонн гашишу.

Про це повідомляє Gazeta.ua з посиланням на прес-службу Податкової служби Іспанії.

"У ході подальшої розвідки судна співробітники митного нагляду виявили на судні близько 350 згортків з гашишем, вагою близько 10 тонн", – розповіли у відомстві.

Судно під прапором Молдови ELG, довжиною 79 метрів, затримали в понеділок, 17 червня о 13.00. Воно було за 98 миль (158 км) на північний схід від портового міста Картахени, яке належить до автономного співтовариства Мурсія на південному сході Іспанії. Екіпаж складався з восьми осіб, які виявилися громадянами України.

Розслідування провели в зоні митного контролю Мурсії при координації з головним оперативним управлінням Департаменту митниці та спеціальних податків Податкового агентства та при співпраці з французькою, італійською та турецькою владою, а також Центром розвідки проти тероризму та організованої злочинності (CITCO) і Координаційним центром по боротьбі з наркотиками в Середземномор'ї.

У податковій службі зазначили, що стеження за кораблем розпочалася півроку тому після того, як іспанське управління морської розвідки митного контролю отримало відомості про його незаконну діяльність. Наркотики вилучили, судно ELG і його екіпаж у супроводі патрульних катерів відправили в порт міста Картахени, де вони постануть перед правосуддям.

Раніше під Радою влаштували акцію за легалізацію медичного канабісу.

Рубрика:
Події Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: