fbpx
Сьогодні
12:20 19 Чер 2019

У Зеленського прокоментували реакцію соцмереж на вислів президента про українських жінок

Ґендерна радниця президента Марина Бардіна пояснила, що у своєму вислові президент Володимир Зеленський констатував проблему зовнішнього сприйняття країни світом і наголосив на ширшому спектрі досягнень для позиціонування її за кордоном. 

Про це повідомляє "Повага".

"Якщо подивитися, проаналізувати сказане повністю, то пан Володимир констатував проблему зовнішнього сприйняття України світом і наголосив на тому, що ми навпаки маємо широкий спектр досягнень для позиціонування країни, аби зруйнувати стереотипне і застаріле бачення, вузьке сприйняття. Крім того, ми маємо певні дії, які б підтверджували повагу команди Володимира Зеленського до жінок і готовність підтримувати жінок. Зокрема, партія "Слуга народу" продемонструвала 30% представництво жінок у списку. І такі речі, реальні дії, для мене є показником готовності підтримувати жінок", – зазначила гендерна радниця президента.

Водночас вона позитивно оцінила флешмоб у Фейсбуці #Ятобінебренд. "Тому що це (Флешмоб – Ред.) є свідченням того, що жінки продовжують активно відстоювати свої права і вже новій владі задають показник того, як варто комунікувати низку питань відносно жіноцтва", – сказала Марина Бардіна.

Нагадаємо, раніше Рубрика підготувала статтю про те, як українки запустили флешмоб через слова Зеленського.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: