fbpx
Сьогодні
17:18 19 Чер 2019

"Не спецоперація": Геращенко прокоментував загибель Тимчука

Загибель народного депутата Дмитра Тимчука не є спецоперацією, як у випадку з російським журналістом Аркадієм Бабченком.

Про це журналістам сказав народний депутат Антон Геращенко від фракції Народний фронт, повідомляє Укрінформ.

"Остаточно все буде відомо після проведення експертиз, які будуть вивчати, з якої позиції стріляв, хто стріляв, чи сам це був Дмитро Тимчук, чи це було необережне поводження зі зброєю або ж це було вбивство. Тому вивчатимуться всі версії. Факт є один. Це не спецоперація, як це було у випадку з Аркадієм Бабченком. Це не випадок, коли видається загибель людини для того, щоб заплутати сліди для бандитів. На жаль. Це трагедія ", – сказав Геращенко.

Нардеп зазначив, що дізнався про те, що трапилося, від друга, якому повідомила дружина загиблого. Як розповів Геращенко, дружина Тимчука знайшла його мертвим в їх квартирі на 25-му поверсі житлового будинку.

"Поліція зараз вивчає всі версії – це і вбивство, і самогубство, і необережне поводження з вогнепальною зброєю. У Дмитра Тимчука був нагородний пістолет "Форт", – зазначив Геращенко.

Нагадаємо, що що сьогодні в Києві загинув нардеп Дмитро Тимчук.

За фактом загибелі народного депутата Дмитра Тимчука було відкрито кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: