fbpx
Сьогодні
20:49 18 Чер 2019

У Києві оновили маршрути здоров’я

U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва») спільно з фармацевтичною корпорацією «Артеріум» оновили Маршрути здоров'я в 5 парках Києва.

Маршрути здоров'я — це рекреаційні велосипедні маршрути завдовжки від 4 до 11 км, що йдуть по колу і повертаються на місце старту. Маршрути промарковані спеціальними вказівниками та стендами, щоб було легко орієнтуватися на місцевості. Протягом реновації веломаршрутів оновили і додали інформаційні стенди, перезаписали треки маршрутів і оновили QR-коди, до яких прив'язані карти.

Маршрути здоров'я

«Маршрути здоров'я було розроблено кілька років тому спільно з фармацевтичною корпорацією «Артеріум», яка входить у Клуб велобізнесу. Цьогоріч ми оновили маршрути здоров'я, зокрема наші велотренери оновили gps треки, додали нові точки входу та оновили навігацію на маршрутах стрілками. Завдяки співпраці з «Артеріумом» встановлені нові інформаційні стенди з картами на маршрутах та оновлені макети на старих покажчиках. Тож запрошуємо до здорового та активного відпочинку з родиною і друзями, не виїжджаючи за межі міста», – розповіла Маріанна Маршаленко, координаторка партнерської програми U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва»).

Щоб завантажити веломаршрут на телефон, досить відкрити камеру і навести її на QR код на інфостенді — веломаршрут автоматично відкриється в картах. Всі маршрути здоров'я марковані спеціальними стрілками, які пропонують найбільш цікавий маршрут. Якщо їх дотримуватись, прогулянка стане безпечною і приємною.

Маршрути здоров'я

Маршрути здоров'я в Києві розраховані на людей, які ведуть здоровий спосіб життя, катаються на велосипедах у парках, з дітьми, вчать дітей кататися на велосипеді. Тому маршрути не мають значних перепадів висоти та інших незручних для проїзду ділянок і проходять через цікаві місця.

Маршрути розташовані в різних частинах Києва, щоб із будь-якого району було зручно доїхати до одного з них. Маршрути здоров'я оновили в таких парках: Муромець (Парк Дружби Народів), Голосіївський парк, Сирецький Гай, Пуща-Водиця и Микільський ліс.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: