fbpx
Сьогодні
10:28 18 Чер 2019

До Києва прибув тимчасовий повірений у справах США в Україні

Посол Вільям Тейлор став тимчасовим повіреним у справах США в Україні (Chargé D'affaires a.i.), повідомило у вівторок вранці посольство Сполучених Штатів Америки. У той же час Христина Квін, яка нещодавно прибула в посольство як тимчасовий повірений, повернеться до своєї роботи на посаді заступника Глави Місії.

"Посольство США в Києві радо вітати посла Вільяма Тейлора в Україні в якості тимчасового повіреного в справах. Він буде керувати нашою командою в цей період історичних виборів і перехідного періоду", – йдеться в повідомленні диппредставництва.

Посол Тейлор був послом США в Україні з 2006 по 2009 рік, а також був спеціальним координатором Державного департаменту з питань Близького Сходу, представником США в Близькосхідному квартеті і на інших дипломатичних посадах. Перед останнім призначенням пан Тейлор займав посаду виконавчого віце-президента Інституту миру США.

"Я з нетерпінням чекаю того, щоб очолити команду посольства США у розбудові міцних робочих відносин з президентом Зеленським та його командою, іншими українськими посадовцями та політичними силами, а також підтримці наших міцних партнерських відносин з громадськими організаціями та українським народом", – сказав посол Тейлор перед прибуттям в Київ.

Крістіна Квін, яка нещодавно прибула до посольства як тимчасовий повірений, повернеться до своєї роботи на посаді заступника Глави Місії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: