fbpx
Сьогодні
23:17 17 Чер 2019

Бекешкіна: Зеленський – це колективна мрія, а партія "Слуга народу" – це феномен

Фото Reuters

Нещодавно з'явилися нові рейтинги від соціологічної групи «Рейтинг». За «Слугу народу» готові віддати свої голоси 48% громадян, 5%-й бар'єр долають ще три партії – Опозиційна партія «За життя» (8%), «Батьківщина» (7%) та «Голос» (6%). Вперше в історії незалежності України нова партія іде з таким великим потенціалом на вибори. Чому?

Соціологиня Ірина Бекешкіна в інтерв'ю Телеканалу ATR каже, що, за тими ж даними опитування, 88% громадян хочуть радикальних і швидких змін. Від Зеленського очікують, що він дуже швидко змінить ситуацію, яка переважну більшість громадян не влаштовує.

«У суспільстві панує загальна охоплення мрією. Зеленський – це колективна мрія, а партія «Слуга народу» — це феномен, коли майже половина населення голосує за партію, про яку нічого невідомо – ані програми, ані людей. Але це партія Зеленського, і у людей є мрія, що він прийде до влади і все зробить».

На жаль, люди, не усвідомлюють усіх компетенцій президента, що свідчить і про певний інфантилізм суспільства, – підсумовує вона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: