fbpx
Сьогодні
16:41 16 Чер 2019

Я не поважаю Коломойського, - Арахамія

Четвертий номер у виборчому списку «Слуги народу» Давид Арахамія заявив в інтерв'ю Радіо Свобода, що "не поважає" олігарха Ігоря Коломойського.

Про це підприємець і волонтер заявив у інтерв'ю Радіо Свобода.

"Я не поважаю Коломойського. Бо коли я прилетів у Дніпро і побачив, у якому стані Дніпровський аеропорт, якщо це рідне місто такої заможної людини, то я вважаю, що йому просто "по фігу". Якщо йому "по фігу" на своє місто, то як йому може бути не "по фігу" на свою країну?" – сказав він.

Кандидат у депутати зазначив, що сам ніяк не пов'язаний з олігархом, і додав, що познайомився з ним багато років тому, коли співпрацював із "Приватбанком".

"Я кажу завжди, що я з Коломойським знайомий через "Приват-24", і то в минулому. Я бачився з Коломойським у 2014 році. Була перша зустріч волонтерів з президентом Порошенком. Коломойський був тоді "губернатором". І всі "губернатори" у першому ряду сиділи", – сказав Арахамія.

Арахамія наголосив, що перш ніж погодитися приєднатися до президентської партії, питання її "зав'язків з Коломойським" було одним з вирішальним для нього.

"Дві речі, які мене турбували перед тим, як я міг погодитися чи не погодитися приєднуватися до команди. Це зв'язки з Коломойським. І друге – це ставлення до Росії. Тобто дві мої червоні лінії. З Коломойським – він (Зеленський – ред.) мені відверто сказав, що вони партнери по "Кварталу" були, не партнери, а він надавав канал, час, тому вони знайомі. Але каже: ти ще подивишся, коли з часом побачиш мої зв'язки з Коломойським з точки зору, як я буду діяти", – сказав Арахамія.

Раніше Кошовий розповів, чи планує йти у політику.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: