fbpx
Сьогодні
13:02 16 Чер 2019

У Польщі на вулиці нічного міста виїхав танк

У польському місті Паєнчно у нічний час виїхав танк Т-55, за кермом котрого сидів п'яний водій.

Про це повідомляє польське онлайн-видання twojepajeczno.

У четвер, 13 червня, близько 9:40 вечора, черговий офіцер поліцейської штаб-квартири в Пайнчо отримав дуже незвичайний звіт. У ньому йшлося, що по одній з головних вулиць міста рухається танк. Негайно патруль був направлений до вулиці Міцкевича. Офіцери знайшли там танк Т-55, припаркований на дорозі, і чоловіка, що стояв поруч з ним. Попередні висновки показали, що він їхав цим танком як пасажир на мить раніше. Незабаром співробітники міліції також розмістилися біля транспортного засобу 49-річного власника танка. Чоловік був п'яний.

Танк Т-55 провів майже всю ніч на вул. Міцкевича, тільки близько п'ятої години ранку вдалося навантажити транспортний засіб на евакуатор.

Поліція визначила, що транспортний засіб спочатку транспортувався на причепі, який був пошкоджений. Танк було знято з транспортувальника на час ремонту. Коли 49-річний чоловік, напевно, керуючись фантазією і алкоголем, повинен був знову  завантажити військову машину на транспортер, він вирішив покататися на танку нічним містом.

За водіння в стані сп'яніння, чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 2 років, а за безпосередню небезпеку катастрофи в наземному, водному або повітряному сполученні може вирок сягнути до 8 років.

Раніше у Польщі на авіашоу літак впав у Віслу.

 

Рубрика:
Курйози Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: