fbpx
Сьогодні
08:51 16 Чер 2019

ЦВК зареєструвала вже 362 кандидатів у нардепи

Центральна виборча комісія станом на 15 червня в одномандатних виборчих округах зареєструвала 362 кандидатів у народні депутати України.

Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

"Всього станом на 15 червня в одномандатних виборчих округах зареєстровано 362 кандидатів у народні депутати України, в тому числі: які балотуються у порядку самовисування – 318, висунутих політичними партіями – 44", – повідомили у ЦВК.

Так, 15 червня на черговому засіданні Комісія зареєструвала 76 кандидатів у народні депутати, які балотуються в ОВО у порядку самовисування.

Окрім того, сьогодні Комісія зареєструвала 22 кандидатів у народні депутати, висунутих політичними партіями, в ОВО на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року.

Також відмовлено в реєстрації чотирьох кандидатів у народні депутати України: Овчаренко М.Ю. – в ОВО № 95, Ютіна С.В. – в ОВО № 184, Шоломитського В.В. – в ОВО № 222, а також Поровського М.І., висунутого Республіканською Християнською партією в ОВО № 154, у зв'язку з відсутністю документів, зазначених відповідно у частинах другій та першій статті 55 виборчого закону.

Зареєстровано і довірених осіб деяких кандидатів у народні депутати України, зареєстрованих в одномандатних виборчих округах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: