fbpx
Сьогодні
Відео 20:13 16 Чер 2019

Під АП проходить акція проти використання тварин у цирках

Фото UAnimals

Під Адміністрацією президента близько сотні людей зібралися на акції з вимогою заборонити використання тварин в цирках.

Про це повідомляє Укрінформ.

"Ми підписували петиції, проводили акції під ВР, намагалися провести законопроекти, і кожного разу стикалися з абсолютним небажанням влади підтримувати гуманність. Тому ми вчергове зібралися під Адміністрацією президента, щоб закликати людей відмовитися від відвідування цирків з тваринами і закликати владу, президента України підтримати гуманність і посприяти забороні знущання над тваринами в цирках",- сказав на акції засновник UAnimals Олександр Тодорчук.

Ми за цирк без тварин!В ці хвилини під Адміністрацією Президента проходить незвичний мітинг за цирк без тварин.Гуманістичний рух UAnimals за підтримки Кураж Базар зібрав на акції ходулістів, жонглерів, фокусників та усіх небайдужих, аби заявити: цирк має бути без тварин! Учасники події закликають людей не спонсорувати знущання та вимагають від влади – заборонити садизм на манежі. Йде збір підписів під відповідним зверненням до Президента України.Ставте +, якщо вважаєте, що в Україні мають заборонити цирки з тваринами.

Posted by UAnimals on Sunday, June 16, 2019

Активісти влаштували під Адміністрацією виступ циркових артистів, який має довести, що цирк без тварин може бути не менш цікавим і видовищним.

Також активісти передали до Адміністрації президента звернення, в якому наголосили, що цивілізовані країни вже відійшли від практики циркових вистав з тваринами і це не позначилося негативно на самій цирковій сфері.

Цікаво відзначити, що акцію анонсувала в неділю сама Адміністрація президента.

"16 червня о 19:00 під Адміністрацією президента України відбудеться акція з вимогою заборонити експлуатацію тварин у цирках, організована рухом UAnimals. Він уже добився локальної заборони шапіто з тваринами в десятках міст", – йшлося у Twitter АП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: