fbpx
Сьогодні
12:56 15 Чер 2019

У Кривому Розі стався погром офісу "Опозиційна платформа - За життя"

У Кривому Розі вранці близько двох десятків невідомих напали на офіс криворізького осередку "Опозиційна платформа – За життя".

Про це повідомляє Радіо Свобода.

За даними партії, 14 червня близько 11-ї години ранку до офісу увірвались невідомі чоловіки в масках, поперевертали столи й стільці, пошкодили майно, зокрема офісну оргтехніку. Вони розмалювали приміщення усередині й зовні фарбою з балончиків, залишивши написи "Сепари", "Агенти Кремля", "Русский мир" тощо.​

Керівник осередку партії в Кривому Розі Вадим Віншель повідомив Радіо Свобода, що невідомі били співробітників офісу, він заявляє про кількох постраждалих – охоронця та кількох жінок, які намагались стримувати нападників біля входу. За його даними, в однієї жінки підозра на перелом.

"Це були молоді люди. Більшість із них були в масках, інші – прикривались капюшонами та іншим чином. Вони ображали нас словесно, поперевертали стільці та столи, ламали оргтехніку. Ми одразу ж звернулись до поліції", – сказав він.

Він також поінформував, що розміри матеріальних збитків встановлюються.

Інформацію про інцидент в офісі підтвердили в міському відділі поліції. Подія зареєстрована в журналі єдиного обліку. На місці працюють правоохоронці.

Нагадаємо, що раніше Медведчук купив телеканал ZIK.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: