fbpx
Сьогодні
10:01 15 Чер 2019

На Житомирщині чоловік вчинив самопідпал на засіданні міськради

У Бердичеві місцевий підприємець підпалив себе у сесійні залі міської ради, щоб привернути увагу місцевої влади до свого питання.

Про це повідомляє житомирське видання "20 хвилин".

"Інцидент стався після відкриття сесії міської ради, близько 10-ї години ранку. Депутати, які кинулись гасити вогонь, також постраждали і отримали опіки. Наразі в будівлі міськвиконкому тривають слідчі дії, туди прибули представники поліції та прокуратури. Постраждалого чоловіка забрали в міську лікарню, сесія продовжилася в іншому приміщенні", – йдеться у повідомленні.

Підприємець, який намагався вчинити самоспалення на сесії, давно відомий в Бердичеві. Раніше він займався ресторанним бізнесом, був власником кафе « У пані Новак» та ресторану «Наяда» на території міського пляжу. Через цей ресторан у підприємця виник конфлікт з орендарем, про що знали в Бердичівському міськвиконкомі. Для вирішення конфлікту обох підприємців викликали на засідання виконкому, але винуватець сьогоднішнього інциденту тоді не прийшов та вирішив, що епатажний вчинок з підпалом краще сприятиме вирішенню ситуації.

За повідомленням Житомир.Info, крім палія до лікарні потрапив і  депутат міської ради від ВО «Батьківщина» Валерій Шелепа, що кинувся його рятувати.

"Більше року йде ця метушня та возня, розбірки з місцевою владою, писанина в прокуратуру, суди, якщо тут все "схвачено", то міський голова всім керує. Це був протест проти свавілля, яке панує в нашому місті", – пояснив Володимир Синявський, що і здійснив самопідпал.

Нагадаємо що раніше на Житомирщині чоловік підстрелив 12-річного хлопчика з рушниці.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: