fbpx
Сьогодні
20:17 15 Чер 2019

Активісти заявили, що партія Гройсмана висуває в нардепи одного із замовників вбивства Гандзюк

Фото Gazeta.ks.ua

Активісти з громадської ініціативи «Хто замовив вбивство Каті Гандзюк?» стверджують, що партія Володимира Гройсмана «Українська стратегія» збирається висунути на одному з херсонських мажоритарних округів одного з замовників вбивства — Андрія Гордєєва.

Про це активісти повідомили на сторінці Facebook.

«Ми маємо інформацію, що партія «Українська Стратегія» збирається висунути на одному з херсонських мажоритарних округів одного з замовників вбивства Каті Гандзюк — Андрія Гордєєва», — йдеться в дописі.

Активісти звернулись до Гройсмана і закликали його якомога швидше дати відповідь.

«Це правда? Замовні вбивства проукраїнських активістів і є вашою «Українською Стратегією»? Чи розумієте ви, що швидке спростування цих чуток не тільки зніме перше питання, але й скасує акцію під вашим будинком, яку ми вже плануємо на випадок, якщо ви та ваша команда продовжать мовчати чи підтвердять отриману нами інформацію?», — йдеться в повідомленні.

Володимир Гройсман створив політичну партію «Українська стратегія». До першої п'ятірки увійшли міністр освіти Лілія Гриневич, міністр культури Євген Нищук, міністр Кабміну Олександр Саєнко та перший заступник міністра інформаційної політики України Еміне Джаппарова.

Раніше повідомлялося, що ЦВК вже зареєструвала кандидата у народні депутати на мажоритарку колишнього заступника голови Херсонської ОДА, підозрюваного в причетності до вбивства Катерини Гандзюк Євгена Рищука.

Нагадаємо, що Моніторингова місія ООН слідкує за перебігом розслідування справи Катерини Гандзюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: