fbpx
Сьогодні
21:46 14 Чер 2019

"Вирішення проблем": Зеленський доручив оцінити судову реформу Порошенка

Фото АПУ

Президент України Володимир Зеленський доручив створити експертну групу, що має оцінити якість реформування судової гілки влади та підготувати кроки для "вирішення проблем".

Про це повідомив заступник голови Адміністрації президента Руслан Рябошапка.

"Президент України Володимир Зеленський ухвалив рішення створити експертну групу для оцінки результатів проведеної "судової реформи" та підготовки законодавчих і практичних кроків для невідкладного вирішення проблем функціонування судової гілки влади", – йдеться у повдомленні.

У Зеленського заявили, що "занепокоєні" певними судовими рішеннями та звинуватили команду Петра Порошенка у провалі судової реформи.

"Ми занепокоєні ситуацією, що складається останнім часом у зв'язку з проголошенням різними судовими інстанціями (зокрема "реформованими") судових рішень, що, на думку юристів, не ґрунтуються на вимогах Конституції України та закону. Ухвалення таких рішень продовжує руйнувати довіру до судової системи, яка й так не є високою. Вважаємо, що наявність низки подібних судових рішень є очевидним свідченням провалу судової реформи, яка відбувалася під контролем Адміністрації колишнього президента України", – заявили у Зеленського.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: