fbpx
Сьогодні
17:55 13 Чер 2019

В’ятрович піде на вибори і розповів з якою партією

Голова Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович приєднався до політичної партії п'ятого президента Петра Порошенка "Європейська солідарність".

Про це він повідомив у своєму відеозверненні у Facebook.

"Сьогодні приєднуюсь до команди Петра Порошенка і "Європейської Солідарності". Це — політична сила, програму якої поділяю. Це — команда, яка поєднує досвід і здатність до змін. Мені до душі те, що вони зробили для розбудови фундаменту нашої державності", — зазначив В'ятрович.

Він також запевнив, що не піде на жодні компроміси щодо національних інтересів.

"А саме через загрозу реваншу наша, тепер вже спільна, команда потрібна у новому парламенті України. Зміни в Україні будуть українськими", – додав В'ятрович.

Сьогодні приєднуюсь до команди Петра Порошенка і "Європейської Солідарності"Це — політична сила, програму якої поділяю. Це — команда, яка поєднує досвід і здатність до змін. Мені до душі те, що вони зробили для розбудови фундаменту нашої державності. Знаю — ми маємо відвагу приймати виклики та матимемо силу відвести загрози. Особисто я запевняю: не піду на жодні компроміси щодо національних інтересів. А саме через загрозу реваншу наша, тепер вже спільна, команда потрібна у новому парламенті України.Зміни в Україні будуть українськими.

Posted by Volodymyr Viatrovych on Thursday, June 13, 2019

Раніше Саакашвілі розповів, хто піде на вибори від партії "Рух нових сил".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: