fbpx
Сьогодні
19:08 12 Чер 2019

У Держкіно підтримали заборону 2 сезону "Сватів"

Експертна комісія при Держкіно проголосувала за відмову у видачі каналу "1+1" повторного прокатного посвідчення на другий сезон серіалу "Свати" виробництва ТОВ "Кіноквартал".

Про це повідомляє Детектор медіа.

"За відмову проголосували 15 членів комісії, один член – за дозвіл, двоє заявили заздалегідь про конфлікт інтересів, а один член комісії не брав участі в засіданні через зайнятість на зйомках. Прізвища членів комісії не оголошували, але представникам "1+1″ на усний запит Держкіно надало заповнені експертні картки з рішенням та аргументацією. За словами голови Держкіно Пилипа Іллєнка, картки були надані членами експертної комісії напередодні, 11 червня", – ідеться в повідомленні.

Заступник генерального директора "1+1 медіа" з правових питань В'ячеслав Мієнко повідомив, що "1+1 медіа" подала заявку на поновлення прокатного посвідчення на другий сезон серіалу "Свати" 28 травня 2019 року. За його словами, Держкіно мало протягом п'яти днів розглянути цю її, оскільки йдеться про повторну видачу прокатного посвідчення.

У відповідь на це Пилип Іллєнко зауважив, що за законом у разі суспільного резонансу і надходження скарг на фільм або серіал Держкіно має право розглядати таку заявку протягом 25 днів, цей термін ще не завершився.

Іллєнко зазначив, що офіційне рішення Держкіно буде опубліковано 13 червня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: