fbpx
Сьогодні
09:21 11 Чер 2019

Пожежа у психлікарні в Одесі: 6 загиблих, Зеленський доручив створити комісію з розслідування

В Одесі сталася пожежа в корпусі обласної клінічної психіатричної лікарні № 1, внаслідок чого загинуло 4 людей і 6 госпіталізовані в тяжкому стані.

Про це повідомляє сайт ДСНС.

"10 червня о 21:44 у Суворовському районі м. Одеса по вул. Академіка Воробйова, 9 виникло загорання даху одноповерхового корпусу обласної клінічної психіатричної лікарні № 1 на площі 500 м2", – йдеться в повідомленні.

одеса пожежа

У ДСНС зазначили, що четверо людей померли, не приходячи до тями. Крім того, 6 осіб госпіталізовані у тяжкому стані з отруєнням продуктами горіння.

О 23:19 пожежу ліквідовано.

одеса пожежа

Водночас одеське видання "Думська" повідомляє, що згодом померло двоє постраждалих. Таким чином, кількість загиблих склала 6 осіб.

За даними видання, в корпусі перебувала 51 особа, в тому числі троє співробітників.

одеса пожежа

Президент Володимир Зеленський доручив прем'єр-міністру Володимиру Гройсману створити державну комісію з розслідування пожежі в психіатричній лікарні в Одесі, в якій загинули 6 осіб.

"Пожежа в Одеській психіатричній лікарні. Страшна трагедія. Пожежу ліквідовано, але вже шестеро загиблих. Доручаю прем'єру Гройсману негайно створити держкомісію з розслідування. Причини будуть з'ясовані. Мої співчуття рідним та близьким загиблих", – заявив президент.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: