fbpx
Сьогодні
10:46 09 Чер 2019

У Сєвєродонецьку планують побудувати спортивне містечко за підтримки донорів

У Сєвєродонецькій міській раді під головуванням в.о. міського голови Вячеслава Ткачука та за участі заступника міського голови Ірини Степаненко відбулася робоча зустріч з керівником та представниками регіонального офісу Проекту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» щодо створення у місті спортивного містечка на базі Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 відділу молоді і спорту міськради (вул. Вілєсова 4а).

Про це пише v-variant.com.ua з посиланням на прес-службу Сєвєродонецької міськради.

Вячеслав Ткачук подякував Майю Гоголадзе, керівника регіонального офісу Проекту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» та Наталію Губенко, менеджера з грантів та субконтрактів Проекту USAID за послідовну політику сприяння розвитку Сєвєродонецької громади і підтримку інноваційних проектів у місті. Завдяки ініціативі директора КДЮСШ №1 Едуарда Чеботарьова його проект щодо облаштування спортивного майданчика вуличними тренажерами знайшов підтримку та за кошти Проекту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» буде придбане обладнання. Роботи з проектування, облаштування території та монтажу тренажерів бере на себе міська рада.

Слід зазначити, що завдяки реалізації проекту «Спортивне містечко» буде додатково встановлено 15 вуличних тренажерів, що дасть можливість не тільки більше ніж 300-ам юним спортсменам підвищувати загально-фізичну підготовку, а і мешканцям міста.

Керівник регіонального офісу Проекту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» Майя Гоголадзе повідомила, що задоволена співпрацею з міськрадою та запропонувала декілька нових напрямків можливої співпраці у 2019 році.

У разі успішної реалізації проекту вже у вересні-жовтні «Спортивне містечко» прийме своїх перших відвідувачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: