fbpx
Сьогодні
16:44 09 Чер 2019

"Слуга народу" фіналізує списки своїх кандидатів у депутати після проведення постпраймеріз, – Разумков

«Слуга Народу» остаточно визначиться з кандидатами, які балотуватимуться у Верховну Раду, після проведення постпраймеріз. Аналіз претендентів триватиме до 8 липня.

Про це на брифінгу після з'їзду партії «Слуга Народу» 9 червня заявив її голова Дмитро Разумков.

«Ми проведемо постпраймеріз, які дадуть нам можливість вивчити всіх кандидатів.  Якщо стосовно когось буде знайдений серйозний негатив, якщо хтось виявиться не достойним представляти партію «Слуга Народу» у Верховній Раді, ми його обов'язково приберемо. Закон дозволяє нам це зробити до 8 липня. Ми хочемо отримати якісний список», – сказав політик.

слуга народу

Водночас Дмитро Разумков зазначив, що величезна кількість людей захотіли висунути свої кандидатури від партії в одномандатних округах. Тільки через партійний сайт надійшло понад 3,5 тис. заявок. Наразі внутрішньопартійна дискусія щодо претендентів у списку і в мажоритарних округах триває. Загалом партійний список у загальнодержавному окрузі міститиме більше, ніж 100 прізвищ, які назвали сьогодні. Його остаточну редакцію та перелік кандидатів у мажоритарних округах буде проголосовано й оприлюднено 10 червня, на другому етапі з'їзду «Слуги Народу».

«Коли почали глибоко вивчати матеріали, які були нам надані, ми зіткнулися з тим, що, попри всю відкритість політичної структури, нам намагалися запропонувати окремих мажоритарників, котрі, м'яко кажучи, не відповідають критеріям і завданням, які партія «Слуга Народу» ставить перед собою у Верховній Раді. Тому зараз ми беремо паузу. Доопрацьовуватимемо списки, будемо обговорювати їх з делегатами та оприлюднимо у повному обсязі», – додав Дмитро Разумков.

Нагадаємо, "Слуга народу" оголосила першу 20-ку списку на вибори до Ради.

Згідно з опитуванням соцгрупи "Рейтинг", за партію "Слуга народу" готові віддати свої голоси 48% виборців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: